24/7 Bereikbaar: 085 071 19 22

> Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de hier gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Ook is het mogelijk dat er fouten in de tekst voorkomen. Hoewel Energie Positief haar best doet om alle informatie, producten en diensten zo foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten of andere schade, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Energie Positef ziet daarom af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, verspreid, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, of door middel van het downloaden naar andere websites, databases of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Energie Positief. 

Mocht je van menig zijn dat tekst, beeld of videomateriaal op deze website onterecht getoond wordt en/of dat Energie Positief zonder toestemming van de auteur materiaal gepubliceerd heeft; meldt het ons dan direct via info@energiepostief.nl. Wij zullen de betreffende informatie in dat geval direct van de website verwijderen.

© Copyright 2020 Energie Positief | Privacy policy | Disclaimer
Realisatie & CMS: Pixel Creation