24/7 Bereikbaar: 085 071 19 22

> Energie besparen > LED-verlichting > Leasen van LED-verlichting en Solarbench

Leasen van LED-verlichting en Solarbench

Bij Energie Positief is het mogelijk om LED-verlichting of een Solarbench te leasen. Het interessante aan deze leaseconstructie is dat de maandelijkse besparing van de energiekosten in veel gevallen het leasebedrag dekt. U hoeft dus niet in één keer de investering te betalen, maar u profiteert wel van een besparing op het energieverbruik én de kosten.

Dutch Assets Group

Om deze leaseconstructie voor de zakelijke markt mogelijk te maken is Energie Positief een samenwerking aangegaan met Dutch Assets Group. U heeft keuze uit de volgende leasetermijnen: 36, 48 of 60 maanden.

Wat is leasen?

Leasen is het gebruiken van een bedrijfsmiddel tegen een periodieke vergoeding. Dit houdt in dat Energie Positief gedurende een bepaalde periode (36, 48 of 60 maanden) tegen een laag maandelijks bedrag LED verlichting en/of de Solarbench aan u beschikbaar stelt. De maandelijkse kosten worden berekend aan de hand van het geleasede product en de leaseperiode. Als ondernemer weet u hierdoor exact waar u aan toe bent. U doet geen grote investering, terwijl u direct profiteert van de energiebesparing.

 

Er zijn een aantal verschillende vormen van leasen: financial lease en operational lease. Bij financial lease is Energie Positief juridisch eigenaar van de LED-verlichting of Solarbench. Aan het einde van de leaseperiode, zodra u alle betalingen heeft voldaan, bent u volledig eigenaar van het product. Bij operational lease zijn wij juridisch en economisch eigenaar van de LED-verlichting of Solarbench. Na afloop van de leasetermijn heeft u de mogelijkheid om het desbetreffende leaseproduct te kopen tegen het bij aanvang van het contract overeengekomen bedrag.

Voor meer informatie over de leasemogelijkheden kunt u contact opnemen via (06) 505 184 21 of gebruik maken van het contactformulier. Samen kijken we welke leasemogelijkheid het meest geschikt is voor u en uw organisatie.

 

Voordelen leasen

  • in termijnen betalen
  • geen grote eenmalige investering
  • lage maandlasten
  • energiebesparing dekt het leasebedrag
  • gegarandeerd kwaliteit
  • leasen levert fiscale voordelen op
© Copyright 2021 Energie Positief | Privacy policy | Disclaimer
Realisatie & CMS: Pixel Creation