24/7 Bereikbaar: 085 071 19 22

Lekker warm

En goed voor het milieu!

> Energie besparen > Warmtepompen

Warmtepompen

Energie Positief levert en installeert warmtepompen in samenwerking met Cevesin. Er staat veel te gebeuren nu overal wordt ingezien dat we moeten verduurzamen. In de nabije toekomst mogen alleen maar BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) woningen worden gebouwd, een warmtepomp maakt dit mede mogelijk. Maar ook aan bestaande gebouwen zal in de toekomst iets moeten gebeuren! U kunt uiteraard blijven uitstellen tot er geen aardgas meer is of tot de overheid besluit de gaskraan dicht te zetten. Maar wellicht is het beter om langzaam maar zeker nu al tot actie over te gaan in uw woning.

De moderne nieuwbouwwoning bevat geen gasaansluiting meer: ‘alles elektrisch’ (All Electric) is het motto voor de toekomst. Ook in bestaande woningbouw wordt steeds vaker, te beginnen als hybride installatie, een warmtepomp toegepast.

De toekomst richt zich dus steeds meer op ‘all electric’. Hier liggen verschillende zaken aan ten grondslag. Als eerste wordt er steeds meer ingezet op een schonere wereld. Bijna alle geleerden zijn het er wel over eens dat de mensheid, door o.a. luchtvervuiling, het klimaat aan het beïnvloeden is in negatieve zin. Daarnaast speelt in ons land natuurlijk de ‘gaswinning’ ook een rol, de aardbevingen in de provincie Groningen dragen niet bij aan ‘leef genot’ van de bewoners aldaar. Helaas speelt geld overal een grote rol. Bij u omdat u voor de keuze staat een ketel of warmtepomp te gebruiken en bij het rijk omdat het aardgas ons in Nederland nu eenmaal geen windeieren heeft gebracht.

© Copyright 2020 Energie Positief | Privacy policy | Disclaimer
Realisatie & CMS: Pixel Creation