Energie contract via Energie Positief

Een nieuw energiecontract afsluiten

Wilt u een nieuw energiecontract afsluiten? Dan bent u bij Energie Positief aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van energiecontracten en doen ons uiterste best om u te helpen met het besparen op energie. Daar worden wij blij van!

Welk energiecontract het beste bij u past hangt af van verschillende factoren zoals uw verbruik en wensen over de lengte van het contract. Energie Positief helpt met het vinden van het meest geschikte energiecontract en denkt graag met u mee.

 

Vast of variabel energiecontract?

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Dan kunt u het energiecontract voor 1 of 3 jaar vast laten leggen. Tijdens de looptijd van het contract worden bij een vast energiecontract de tarieven niet gewijzigd. Let op: tussentijds van energieleverancier wisselen kan in dit geval ook niet.

Een vast energiecontract afsluiten is bij voordelige tarieven heel slim. Bij Energie Positief hebben we een goed beeld van de energieprijzen en wat er de komende maanden nog met die prijzen kan gaan gebeuren. Daarom denken we altijd met u mee en kan het bijvoorbeeld zo zijn dat wij aanraden om te beginnen met een variabel contract en na verloop van tijd te switchen naar een vast contract. Alles om u te helpen met het besparen op energiekosten.

Een variabel contract is maandelijks opzegbaar en dus is het mogelijk om over te stappen naar een ander (vast) contract. Tweemaal per jaar, op 1 juli en 1 januari, worden de energieprijzen aangepast. Afhankelijk van deze tarieven gaat uw maandbedrag omhoog of naar beneden. Dalen de tarieven? Dan is het slim om een vast energiecontract te overwegen. Energie Positief houdt het allemaal voor u in de gaten.

 

Online een offerte aanvragen

Via het formulier onderaan deze pagina vraagt u heel eenvoudig een offerte aan voor een nieuw energiecontract. Vul de gevraagde gegevens in en wij maken een berekening op basis van een 1, 2 of 3-jarig vast contract. De offerte ontvangt u per mail en wanneer u akkoord bent, verzorgen wij de verhuizing naar de nieuwe energieleverancier. U heeft er zelf geen omkijken naar!

N

Stap 1

Vul uw gegevens in op het formulier op deze pagina.

N

Stap 2

Vanuit de ingevulde gegevens gaan wij een berekening maken op basis van een 1, 2 of 3 jaar vast contract.

N

Stap 3

Wij sturen u de berekening per mail door.

N

Stap 4

Bij akkoord ontvangt u een overeenkomst, die u ondertekent retour mailt.

N

Stap 5

Wij melden direct uw nieuwe energiecontract aan bij de leverancier.

Volflex energiecontract

Bij Energie Positief hebben we ook een VolFlex contract. Via VolFlex bepaalt de dagelijkse vraag en aanbod op de energiemarkt uw prijs. U heeft de keuze tussen een vaste looptijd of onbepaalde looptijd.

De prijs die u per kWh elektriciteit en per m3 gas betaald zijn gebaseerd op de energieprijs op de kortetermijnbeurzen. De prijzen en prijsschommelingen kunt u op elk moment inzien. Heel eerlijk en transparant! U profiteert direct van prijsdalingen

Bij gunstige dalingen kunt u daarnaast nog kiezen om het tarief kosteloos vast te zetten tegen een gewenste looptijd. Hierdoor kunt u gebruik blijven maken van lage tarieven!

VRAAG DIRECT EEN NIEUW ENERGIE CONTRACT AAN

Vul onderstaande gegevens volledig in. Wij gaan vervolgens direct aan de slag om een zo goed mogelijk én passend energie voorstel op te stellen.