ISOLATIE

Energie Positief werkt samen met Ronald Gerressen B.V. , specialist in HR isolatie en vloerisolatie. Hierdoor kunnen wij u adviseren over alle facetten van het (na) isoleren van uw woning. Van vloer- en dakisolatie tot spouwmuur- en bodemisolatie.

 

Dankzij de samenwerking kunnen wij u direct vertellen en voorrekenen welke besparingen en comfort verbeteringen het isoleren van uw woning oplevert. Ook zijn wij op de hoogte van de diverse subsidieregelingen voor het na-isoleren van uw woning. Hierbij kunnen wij u van begin tot eind ondersteunen.

soorten isolatie

Qcells G9

VLOERISOLATIE

Door vloerisolatie voelt uw vloer prettiger en warmer aan en hoeft u minder hard te stoken. Wij bieden diverse soorten vloerisolatie aan waaronder Tonzon, Trifoil en Isofolie.

spouwmuur

Spouwmuurisolatie

Spouwmuur isoleren? Spouwmuurisolatie helpt de koude in de winter buiten de houden en biedt bovendien bescherming tegen weer en wind. Wist u dat door het (na) isoleren van uw woning u gemiddeld tussen de 30 en 50% op uw energie kosten kunt besparen? Het goed en gedegen aanbrengen hiervan is erg belangrijk.

Qcells G9 ML

bodemISOLATIE

Een vochtige kruipruimte is ongezond en geeft veel overlast. Bodemisolatie is een betaalbare oplossing voor vochtige kruipruimtes. Bij bodemisolatie wordt er een isolatiemateriaal op de bodem gelegd. Hierdoor is er minder warmteverlies en wordt uw kruipruimte droger.

dakisolatie-energiepositief

Dakisolatie

U kunt met dakisolatie zorgen voor een aanzienlijke energiebesparing, via het dak gaat er in een gemiddelde woning veel warmte verloren.

Ontvang een ISOLATIE offerte

Vul onderstaande gegevens volledig in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op om uw wensen te inventariseren. 

Soort isolatie