LAADPALEN

Rijdt u elektrisch of stapt u binnenkort over? Energie Positief helpt u bij het uitkiezen en aanschaffen van een laadpaal en regelt vervolgens ook de volledige installatie hiervan voor zowel bedrijven als ook particulieren. Laadpalen en wandmodellen zijn er in alle soorten en maten. Wij adviseren u om het model uit te kiezen dat past bij uw behoefte.  

Onze Laadpalen

Homebox met krulsnoer

Homebox met kabel

NDeze thuislader is zeer gebruiksvriendelijk
NVoorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW) met stekker type 1 of 2
NDirecte aansluiting op uw elektrische auto
NVervaardigd uit 2 mm robuust staal
NTe bevestigen aan de wand of stalen staander (optioneel)
NUitvoeringen: met drukknop, met laadpas & registratie, met laadpas zonder registratie.

Download productblad

Laadzuil-duo

Ecotap Laadzuil Duo

Deze prachtig vormgegeven laadpalen zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij bedrijven en in openbare ruimten. De Duo lader is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden.

Download productblad

Homebox LCD

Homebox contactdoos

NDeze thuislader is zeer gebruiksvriendelijk
NVoorzien van een 7 polige contactdoos (Type 2)
NVia de laadkabel kan de elektrische auto direct aangesloten worden
NVervaardigd uit 2 mm robuust staal
NTe bevestigen aan de wand of stalen staander (optioneel)
NUitvoeringen: met drukknop, met laadpas & registratie, met laadpas zonder registratie.

Download productblad

QCells Duo BLK

Ecotap Laadzuil Duo Wide

Deze prachtig vormgegeven laadpalen zijn uitermate geschikt voor plaatsing op het netbeheerders netwerk. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden.

Download productblad

QCells Duo BLK

Ecotap Wandlader Duo

Download productblad

DC-30-45R

Ecotap DC15 / 30

De Ecotap® DC 15 /30 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen. De lader heeft een DC power output van maximaal 15kW of 30kW. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van het vermogen wat beschikbaar is, maximaal 3x 45 ampère nodig (instelbaar van 10A tot 45A)

Download productblad

Ontvang een Laadpaal offerte

Vul onderstaande gegevens volledig in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op om uw wensen te inventariseren. 

laadpalen bij Energie Positief

Wij zijn specialist in Laadpalen

Bij Energie Positief snappen wij als geen ander dat u geen zorgen wilt hebben om het opladen van uw EV. Uiteindelijk gaat het er om dat u gemakkelijk en snel in een opgeladen auto kan stappen.

Energie Positief levert én monteert (i.s.m. vaste installatie partner DTNW) laadpalen van Ecotap laadpalen. Naast de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waar Ecotap voor staat, is het ook nog een Nederlands product. Ecotap ontwerpt en produceert hun producten in Boxtel (N.B.).

Kort gezegd begeleiden we het gehele proces zodat u 100% zeker goed zit. Zowel thuis, als op uw bedrijfslocatie.

Combineer uw elektrische auto met zonnepanelen

De aanschaf van een laadpaal is een goed moment om ook zonnepanelen te overwegen. Het elektriciteitsverbruik gaat met een laadpaal namelijk nogal omhoog en daarmee ook de stroomkosten. Een investering in zonnepanelen is dan een goede manier om die stijging te beperken door (deels) zelfvoorzienend te worden, een situatie die zowel goedkoper als duurzamer is.  

 

Energie positief is partner van Ecotap

Energie Positief werkt samen met Nederlands laadpaal producent Ecotap. Dankzij de samenwerking kunnen wij u voorzien van kwalitatieve laadpalen voor een passende prijs.