LED VERLICHTING

De laatste jaren heeft LED verlichting zich razendsnel ontwikkeld. LED lampen worden dan ook steeds efficiënter en populairder. LED is de vervanger van de traditionele gloeilamp, TL, PL, spaarlampen en halogenen spots en heeft op het gebied van levensduur, energieverbruik en opwarmtijd de concurrentie al ver achter zich gelaten. Wilt u verduurzamen dankzij LED? Wij helpen u graag!

Onze LED VERLICHTING

Led paneel

LED Panelen

LED-panelen die uw ruimte voorzien van rustig licht. Het voordeel t.o.v. traditionele TL-buizen is dat het een grote energiebesparing heeft én daarbij een strakker uiterlijk.

Gezien het paneel één geheel is met het plafond valt het minder op en geeft het een aangenamer lichtbeeld.

 

N De panelen zijn beplakbaar met uw eigen logo.
NDe panelen geven geen warmte af.
N Verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes en diameter.

Vlucht en noodverlichting

LED noodverlichting en vluchtwegaanduiding

Noodverlichting is een verplichting die vanuit wet- en regelgeving is vastgesteld

LED noodverlichting met anti-paniekfunctie zorgt ervoor dat er geen paniek ontstaat in een grotere ruimte, zoals een winkel, kantoor of kantine. Anti-panieknoodverlichting is verplicht als de ruimte groter is dan 60 m2.

Met vluchtwegaanduiding bedoelen we de lampen die aangeven waar de nooduitgangen zijn.

led downlighter

LED DOWNlighters

De ideale vervanging van uw traditionele downlighters. Dankzij de lage inbouwhoogte bijna overal in te bouwen. Geen warmte en een laag verbruik. Tevens zijn de downlights dimbaar en geven indien gewenst een warme uitstraling. 

De kenmerken van LED-Tubes op een rij:

N Meer dan 50% besparing op elektra verbruik.
NStrak uiterlijk met minimale inbouwhoogte.
N Verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes en diameter.

led straatverlichting

Led Straatverlichting

Met LED straatverlichting bedoelen we ook wel LED terreinverlichting. Deze verlichting is bij uitstek geschikt voor een buitenterrein, parkeerplaats of bedrijfsgebouw te verlichten. Wanneer je deze verlichting gaat vervangen kun je dit het beste doen met energiezuinige LED verlichting

N Hoge lichtopbrengst
N Komt in aanmerking voor de Energie investering aftrek
N Leverbaar in verschillende lichtsterktes

led tube

LED TUBES

Bent u al bekent met LED-Tubes? Dé vervangers van TL-buizen!

Als uw huidige TL-armaturen nog niet aan vervanging toe zijn kunt u de conventionele TL-buizen één op één vervangen door LED-tubes.

De kenmerken van LED-Tubes op een rij:

N Kan in de meeste gevallen in de bestaande armatuur
N Leverbaar in 60, 120 & 150 cm
N Verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes.

lijnverlichting

led lijnverlichting

Lijnverlichting kunt u toepassen in diverse situaties. Tegenwoordig wordt lijnverlichting voornamelijk gebruikt als indoor verlichting, bijvoorbeeld voor het verlichten van magazijnen, loodsen, fabriekshallen, werkplaatsen en distributiecentra. Maar denk ook aan sporthallen of parkeergarages.

N Gemakkelijk grote afstanden overbruggen
N Grote besparing op uw energiekosten

Ontvang een LED VERLICHTING offerte

Vul onderstaande gegevens volledig in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op om uw wensen te inventariseren. 

LED VERLICHTING bij Energie Positief

Wij zijn specialist in LED VERLICHTING

Bent u zakelijk aan het oriënteren om over te stappen op LED verlichting? Laat Energie Positief u dan ondersteunen middels een lichtplan. Dankzij het lichtplan van Energie Positief bent u uiteindelijk voorzien van de juiste LED-verlichting binnen uw bedrijf.

In een lichtplan wordt de (huidige en) gewenste verlichtingssituatie beschreven. Hierbij wordt rekening gehouden met de ruimte, het type verlichting, plaats van armaturen, lichtkleur en -sterkte. Uiteraard zijn al uw wensen en eisen hierin verwerkt.

Na het opstellen van het lichtplan, kunnen wij bij Energie Positief de levering en de montage verzorgen van de juiste producten.

Waarom led verlichting?

✔️LED verlichting is kostenbesparend.
LED verlichting verbruikt enorm minder elektriciteit dan traditionele verlichting. Door het stroomverbruik is de investering in nieuwe LED verlichting vaak al binnen 2 jaar terugverdiend.

✔️Lange levensduur
De enorm lange levensduur van de lampen is één van de grootste voordelen. Om een voorbeeld te geven; een gloeilamp heeft een levensduur van 1.000 uur een LED variant heeft een levensduur van 35.000 uur)

✔️LED is beter voor het milieu
LED verlichting verbruikt minder dan traditionele verlichting. Met LED verlichting kan de CO2 uitstoot vaak al met 50% tot 90% dalen.