Oplevering van 76 zonnepanelen bij Zingg Chocolaterie
๐Ÿ‘๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜: ๐Ÿณ๐Ÿฒ ๐—ค๐—–๐—ฒ๐—น๐—น๐˜€ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ญ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ด ๐—–๐—ต๐—ผ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜!โ˜€๏ธ

Kerst is voorbij en we starten de week bij Energie Positief weer meer dan goed! Vorige week zijn wij namelijk gestart met een prachtig project bij Zingg Chocolaterie te Westervoort.

Het project bestond uit de levering รฉn montage van ๐Ÿณ๐Ÿฒ ๐—ค๐—–๐—ฒ๐—น๐—น๐˜€ ๐Ÿฏ๐Ÿด๐Ÿฌ๐—ช๐—ฃ ๐—š๐Ÿต ๐—”๐—น๐—น ๐—•๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป

De zonnepanelen hebben we i.s.m. Ronald Gerressen Totaal Vastgoedonderhoud op het dak getakeld en vervolgens gaat onze vaste installatiepartner SolarBear Zonnestroominstallaties de installatie doen.

โ€œZingg verwondert, verrast รฉn verwent. Al meer dan 35 jaar creรซren de meester chocolatiers op authentiek ambachtelijke wijze de lekkerste chocolade en marsepein producten in eigen huis. Men gebruikt alleen de beste grondstoffen en ingrediรซnten en dat zorgt voor een feestje voor al uw zintuigen.

Benieuwd hoe dat smaakt? Maak dan kennis met het handgemaakte top assortiment van Zingg.โ€

โœ”๏ธ Bedankt voor het vertrouwen in Energie Positief en wij wensen jullie veel zonuren toe!

Meer weten over zonnepanelen?

Samen met onze partner Solarbear bieden we u de mogelijkheid aan voor de aanschaf van panelen met een hoog rendement.