Zonnepanelen

Overweegt u zonnepanelen? Samen met onze partner Solarbear bieden we u de mogelijkheid aan voor de aanschaf van panelen met een hoog rendement. Vooraf schouwen wij de situatie bij u op locatie waardoor wij u een gedegen advies kunnen geven over het type en aantal Zonnepanelen. Eveneens kunnen we dan een schatting van opbrengst maken. Goed geregeld dus.

Onze zonnepanelen

QCells Duo BLK

QCELLS Q.PEAK DUO BLK-M-G11

Ntot 20,9% efficiëntie
Ntot 400 WP
N25 jaar fabrieksgarantie
NGeschikt voor prive dakinstallaties

Download productblad

QCells Duo BLK

QCELLS Q.TRON BLK M-G2+ SERIES

Ntot 22,5% efficiëntie
Ntot 440 WP
N25 jaar fabrieksgarantie
NGeschikt voor prive dakinstallaties

Download productblad

Qcells G9 ML

QCELLS Q.Peak Duo ML-G11

Ntot 21,4% efficiëntie
Ntot 410 WP
N25 jaar fabrieksgarantie
NGeschikt voor prive en bedrijfs– dakinstallaties

Download productblad

QCells Duo BLK

DAS Solar BLACK PRO DH108NA

Ntot 22,3% efficiëntie
Ntot 415 – 435 WP
N25 jaar fabrieksgarantie
NGeschikt voor uitgebreide toepassingsgebieden

Download productblad

Ontvang een zonnepaneel offerte

Vul onderstaande gegevens volledig in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op om uw wensen te inventariseren. 

Zonnepanelen bij Energie Positief

Wij zijn specialist in Zonne energie

Ons doel is het u makkelijker te maken om over te gaan op zonne energie. Dat kan belangrijke voordelen hebben voor u. Met zonne-energie bewijst u niet alleen uw aandacht voor een gezond milieu, maar u profiteert ook van het aantrekkelijke rendement op uw milieuvriendelijke investering. De totaalleverancier die u wegwijs maakt in het woud van regels en mogelijkheden van groene energie. Hierbij nemen wij u alle zorg uit handen, inclusief financiering en subsidieaanvraag.

Zelf energie maken levert geld op

Uw energierekening daalt of u gaat zelfs geld verdienen. De vergoeding die u van uw energiemaatschappij ontvangt is vastgelegd in de energie wet. Zeker als het zonlicht zich van haar beste zijde laat zien, stijgt de energieopbrengst boven het eigen gebruik. Dit surplus aan energie vloeit automatisch terug naar het energienet. Op uw jaarnota wordt dit zogenaamde salderen met u verrekend. Wij werken samen met energieleveranciers die hier voor honderd procent achter staan.

 

Eigen montage I.S.M. SolarBear

Energie Positief heeft samen met Solarbear een samenwerkingsverband. Solarbear verzorgd de volledige installatie van de zonnepanelen installaties volgens alle gelden veiligheidseisen (o.a. Scope 12).